Partners

Regio Haaglanden – Leiden – Rotterdam
Wilt u de methode gebruiken in combinatie met begeleiding van de groep en leerkrachten? Orka Training werkt samen met het AED en praktijk Vikids. Beide partners ondersteunen groepen en leerkrachten met de methode op het gebied van groepsvorming. U kunt contact opnemen met Orka Training voor informatie over de trajecten.

AED
Orka Training werkt samen met de AED, het expertisecentrum in de regio Leiden en omgeving. Als partner biedt de AED de methode aan als onderdeel van de begeleiding van leerkrachten en groepen op het gebied van groepsvorming.

De coöperatie Ambulante Educatieve Dienst (AED) is het expertisecentrum van het speciaal onderwijs in de regio Leiden en omstreken. De medewerkers van de AED zijn specialisten op het gebied van ondersteuning aan leerlingen met een specifieke onderwijsbehoeften in het regulier onderwijs (PO, VO en MBO).

De AED is werkzaam in 5 regio’s: Leiden en omstreken, Duin- en Bollenstreek, Rijnstreek, Zoetermeer en Midden-Holland. Bij de AED werken meer dan 50 ambulant begeleiders passend onderwijs. Onze aanpak is handelingsgericht (HGW), oplossingsgericht en talentgericht. De begeleiding vanuit de AED kan gericht zijn op de leerling, de leerkracht of de groep. Daarnaast biedt de AED ook scholing aan op een allerlei onderwerpen.

Klik hier om naar de website van het AED te gaan.

Praktijk Vikids
Pedagogische en onderwijspraktijk Vikids biedt orthopedagogische zorg en ondersteuning aan kinderen en jongeren, ouders en scholen m.b.t. vragen die te maken hebben met de opvoeding, ontwikkeling en het gedrag van het kind. De praktijk is gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Anne Marie Visser heeft ervaring als leerkracht en intern begeleider, als ambulant begeleider cluster 4 vanuit het speciaal onderwijs en als orthopedagoog in het onderwijs en de GGZ. Meer informatie, klik hier.